pátek 13. května 2016

Luxusní nábytek z masivního dřeva v kombinaci z kovem.

Masivní nábytek EDGE.

Nábytek z masivního dřeva.

Luxusní jídelní stůl EDGE je zajímavý svým provedením a vynikne v každé jídelně. Deska je z palisandrového dřeva v naturálním provedení a povrch je upraven olejováním. Čisté linie přírody jsou po celé délce stolové desky, proto je každý kus originál. Nohy z kovu dodávají stolu stabilitu. Deska je 200cm dlouhá, ukončena v linii stromu.
 
Lavice k jídelnímu stolu z masivního palisandrového dřeva ze série EDGE, je zajímavá právě svým naturálním provedením, kde jsou zachovány linie stromu a dodávají tvar čisté přírody. Lavice je dlouhá 170cm a nohy z kovu jí dodávají celkovou stabilitu. Naturální úprava, krásný vzhled, upravené pouze olejováním. Tuto lavici můžete kombinovat is ostatními produkty ze série EDGE.

 Moderní konferenční stolek z masivu Reaction. 
Konferenční stolek ze série EDGE je jednoduchý ale zároveň umí upoutat svým vzhledem a designem. Masivní dřevo z odrůdy Sheesham je v naturálním provedení. Povrchová úprava desky je upravena olejováním a deska je ukončena v linii stromu, která dodává pocit přírody a díky tomu je každý kus originál. Nohy z kovu dodávají stolu stabilitu. Tento stolek můžete umístit kdekoliv.

Konzola ze série EDGE vás zaujme svým zpracováním. Deska z masivního dřeva z odrůdy Sheesham je v naturálním provedení si zachovala svůj vzhled. Deska je dlouhá 140cm a ukončení desky má zachovanou linii stromu. Nohy z kovu dodávají stolu stabilitu. Tuto konzolu můžete využít jako toaletní stolek nebo odkládací stolek v předsíni. Masivní dřevo Sheesham má krásný vzhled a design. Zkombinujte si ji s ostatním nábytkem z této série.



 

Žádné komentáře:

Okomentovat