úterý 3. května 2016

Luxusní nábytek z masivního dřeva.

Masivní nábytek Makassar HONEY.

Nábytek z masivního dřeva.


Konzola z masivního dřeva vás zaujme svým provedením a designem. Tento stolek můžete využít jako toaletní stolek nebo pracovní stolek. Malé nenápadné zásuvky na drobnosti, úložné malé prostory dávají tomuto stolku starověký nádech. Masivní dřevo Sheesham krásný medový odstín a kresbu. Zkombinujte si ji s ostatním nábytkem z této série.

Malá konzola ze série Makassar Honey. Stolek, který vám nabídne prostor pro vaši práci nebo jako odkládací stolek, který nezabírá mnoho místa. Stolek je vyroben, tak jak také celá řada z masivního dřeva a krásný medový odstín a kresbu. Sheesham dřevo - je odrůda indického palisandru s krásnou strukturou. Každý kus je originál.

 Malý designovy stolek z masivu Reaction. 
TV stolek z masivu - Sheesham krásný medový odstín a kresbu. TV stolek je univerzální a lze jej použít jako TV stolek nebo jako konferenční stolek. Pevná masivní konstrukce a středový odkládací prostor. Ideální do vaší moderní obývacího pokoje.

Konferenční stolek je jednoduchý svým designem ale zároveň upoutat. Masivní dřevo z odrůdy palisandr, zaujme svou kresbou a medovým odstínem. Tento stolek můžete umístit kdekoliv, design kvádrů poukládaných na sebe vám dávají různé možnosti využití.

Sada sloupů ze série Makassar Honey je vyrobena z masivního dřeva Sheesham odrůdy palisandr. Sada sloupů jako police pro vaše dekorace. Pevná masivní konstrukce z masivního dřeva. Ideální do vaší moderní obývacího pokoje.

www.konferencny-stolik.sk

www.jedalenske-stoly.sk

 

Žádné komentáře:

Okomentovat