pátek 30. listopadu 2018

Betonový nábytek CEMENT

Nábytek z betonu a dřeva CEMENT.

Nábytek do intriéru i exteriéru.


www.nabytek-reaction.cz, stůl, nábytek do kuchyně

nábytek Reaction, interiérový nábytek, kuchyňský nábytek

Nevšední spojení betonu a dřeva dělá sérii Cement mimořádnou. Nábytek je vyroben z pevné betonové hmoty v šedé barvě a masivního akáciového dřeva v naturálním provedení. Betonový materiál tvoří rozhraní pro zařízení interiéru v moderním i industriální stylu. Hladké linie betonu si podmaní nejen vaše smysly, ale i okolní prostor.

stoly Reaction, nábytek do jídelny, moderní nábytek

lavice Reaction, designový nábytek, nábytek do exteriéru

Vybrat si můžete menší čtvercový stolek o rozměru 90x90 cm do menších prostor nebo do větších místností jídelní stůl s délkou 180 cm nebo 220 cm a k nim 180 cm dlouhou jídelní lavici. Série je tvořena i praktickými doplňky, a to policovým sloupem na vystavení vašich dekoraci a vysokými květináči s výškou 70 cm a 100 cm. Série z betonu vynikne nejen v každém moderním interiéru, ale můžete ji umístit i do exteriéru.

police Reaction, venkovní nábytek, policové sloupy

doplňky Reaction, interiérové ​​doplňky, bytové doplňky

jídelní stůl CEMENT 90

jídelní stůl CEMENT 180

jídelní stůl CEMENT 220

jídelní lavice CEMENT 180

policový sloup CEMENT

květináč CEMENT 70

květináč CEMENT 100

www.nabytek-reaction.cz

1 komentář:

  1. Já bych asi chtěl spíše klasický dřevěný nábytek. Mám sice beton a podobné chemické hmoty a struktury rád, ale do bydlení mi to přijde hrozně sterilní a studené. Navíc je ten nábytek určitě hrozně těžký, takže na manipulaci naprosto nevyhovující. Ale jako chápu, že když se to někomu líbí, tak ať si to pořídí. :)

    OdpovědětVymazat