pondělí 16. července 2018

Nábytek ze série ONYX STONE

Nábytek s designem kamene ONYX STONE.

Bílo-šedý nábytek v kombinaci se sklem.


Série designového nábytku ze série Onyx Stone představuje precizní kombinaci barev a materiálů. Konstrukce nábytku je vyrobena z pevné MDF v bílém lakovaném provedení a z bezpečnostního skla doplněna o dýhu v betonovém vzhledu.

konferenční stolky Reaction, nábytek do obývacího pokoje, obývací nábytek

Ve vaší moderní obýváku se krásně ujme zajímavý konferenční stolek s rozměry 108x58 cm a se spodním prostorem na odkládání novin, magazínů a jiných drobností. V kombinaci s televizním stolkem, který je dlouhý 160 cm, široký 45 cm a vysoký 40 cm, vytvoří dokonalou harmonii prostoru.

tv stolky Reaction, moderný nábytek, designový nábytek

konzoly Reaction, toaletní stolky, konzolové stolky

V rámci série je dostupná i krásná konzola, která je ideální ať už jako odkládací stolek, nebo i jako pracovní stolek. Efektně tak vynikne ve vaší ložnici či předsíni. Stylová konzola je vysoká 72 cm, dlouhá 120 cm a hluboká 40 cm.

stoly Reaction, jídlení stoly, stoly do kuchyne

jídelní stoly Reaction, stoly do jídelny, kuchyňské stoly

Design vaší kuchyně či jídelny dotvoří výjimečný jídelní stůl ve fixní nebo roztahovací verzi. Nerozkládací stůl o rozměru 160x80 cm tvoří tři díly bezpečnostního skla, které jsou spojeny dílem v designu kamene. Rozkládací stůl má základní délku 160 cm s rozloženým dílem v kamenném designu 200 cm a šířku 85 cm.


Úložný prostor ve vaší domácnosti dostatečně zaručí velká komoda, která má délku 160 cm a hloubku 45 cm s výškou 75 cm nebo 180 cm vysoký policový regál s hloubkou 33 cm a šířkou 140 cm.

regále Reaction, nábytek se sklem, interierový nábytek

série nábytku ONYX STONE

Žádné komentáře:

Okomentovat